lördag 26 september 2009

Bra Gös fiske

Ett glatt gäng
Dagens första 06:15
dagens andra 15min senare
Dubbel hugg
Två fina gösar
Mårten drillar

Blev en fin Gädda på ca 5,5-6kg


Mårten är på besök hos Tobias denna helg, så vi bestämde att vi skulle köra en dag på sjön. Morgonen började bra med en fin gös på 4,3 kg, strax efter högg ännu en gös som Mårten drillade, vågen stannade på 5,5kg (härligt). Vi fortsatte tuffa på med glada miner. Drygt en timme senare fick jag (Magnus) drilla en gädda på 4,7kg. Längre fram på förmidagen fick vi ytterligare en Gös på 3,2kg. Sedan blev det lite lugnare ett par timmar innan en pigg gädda bestämde sig för hugga. Vi avslutade dagen med ett dubbel hugg på två fina gösar som vägde 5,7 och 3,5kg.

Vi tackar Mårten för en mycket trevlig dag på sjön och hoppas det blir fler gånger.

MVH
Team Hindsen

måndag 21 september 2009

Stor Gös på Vidöstern

Färdig riggat
Första hugget
Fin fin Gös 7,5kg
Samma som ovan


Idag körde vi en halv dag på Vidöstern. Morgonen började med att en kämpa glad gädda högg efter 10 min, ca 20 min senare kliver en mycket fin Gös på där vågen stannade på 7,5 kg och detta är då PB för Team Hindsen. Vi fick ytterligare tre gäddor som fick gå i retur plus att vi tappade tre. En av dessa tre var ett ordentligt hugg som efter tre vändor uppe vid ytan bestämde sig för att inte vara med mer:( men vi är helnöjda med denna dag och tar nya tag nästa gång.

MVH
Team Hindsen

lördag 19 september 2009

Trögt fiske på Bolmen

Underbar morgon på Sjön Bolmen
Högg en liten Gös redan efter 20 min, den valde dock att släppa när jag fick fram den till båten, lika bra det då den inte var godkänd. Lyckades sedan med att tappa två firrar till på förmiddagen. Det är bara att inse det var inte min dag. Hade sedan inget mer på resten av dagen, var mycket utslag på lodet men det var lögn och få dom att hugga.
Jag får nöja mig med att det var en underbar dag på sjön vädermässigt.

fredag 18 september 2009

Bolmen idag

Kör ett pass på Bolmen idag, rapport kommer ikväll med trevliga bilder (hoppas jag) :)

fredag 11 september 2009

Razor trolling spoons

Trolling spoons and attractors from R&R Tackle Co. To wiev R&R home page, klick on the pictures to the right or follow the link below




http://www.mytacklebox.com/

måndag 7 september 2009

Gös 4,3kg

Idag kör vi full uppsättning, så vi får lite träning inför stundande lax fiske
Fin Gös på 4,3kg



Blev en sväng på Vidöstern idag. Det började med ett par hugg nästan direkt som vi bommade , efter ytterligare en liten stund högg det en fin Gös på 4,3kg som fick följa med hem. Verkar bra detta tyckte vi men dessvärre hände det inte mycket mer denna förmiddag. Nya tag nästa tur.

MVH
Team Hindsen

fredag 4 september 2009

Blåsigt på Vidöstern


Gungade på bra


Var ledig från jobbet idag och passade då på att ta en tur på Vidöstern, det gungade bra i blåsten så det var svårt att fiska. Lyckades att få en ettrig liten Gädda på ca2kg som fick gå i retur. Var en perfekt dag att testa båten på men mindre bra när det gäller fisket.

MVH
Team Hindsen

tisdag 1 september 2009

Hemliga sjön del 2

Måndagens tur på Lången gav oss tre returer. Det började med hyfsat väder för att senare på kvällen blåsa ganska friskt.

Goda Vättern kräftor och folköl bjöds det på till kvällsmål.


Bomber visade sig var mycket efektiv på pinnfisken som bara påträffas i denna sjö. =)
Team Hindsen tackar Mr Enbom för en trevlig tur....