söndag 31 januari 2010

Simrishamn

Öde vid hamnkontoret
Hit men inte längre:(



Körde idag ner till simris för att testa Lax fisket. Hörde att det skulle vara öppet vatten där och fisket hade varit rätt bra. Men till vår fasa så hade det blåst in drivis under helgen så det var ej lämpligt att ge sig ut, dystert när vi nu hittar en hamn det gick att sjösätta i. Men det är bara att bita ihop och hoppas skiten blåser undan.


Mvh
Team Hindsen

torsdag 28 januari 2010

Våran första trolling tur 2005

Fick denna bild av Tobias idag. Är från våran första trolling tur (guide tur med Wildwater Per) där Tobias drillade denna fina firre. Inte konstigt man får blodad tand. Har för mig att den vägde strax över 6kg.

Mvh
Team Hindsen

söndag 24 januari 2010

Vättern med Team Thelin

4,7kg :)
Vädrets makter var med oss idag

Gästade idag Team Thelins båt på Vättern. Fisket gick trögt för oss , vi körde ett par timmar innan den första och enda laxen högg på riggen. Han bjöd på en bra fight innan vi kunde landa den i båten. Förutom fisket så var det en mycket trevlig dag på sjön.

Tackar Team Thelin För denna tur

MVH
Team Hindsen

tisdag 19 januari 2010

Mer Lax i Vättern


Vi har nu fått dekalen efter att vi satt in pengarna från auktionen vi hade till förmån för MLiV på tradera.

Mvh
Team Hindsen

måndag 18 januari 2010

Djupriggar Säljes


Big Jon djupriggar i mycket bra skick säljes. För mer info gå via länken (bilden) till höger så kommer ni till auktionen.

Mvh
Team Hindsen

Grand Slam 6/3 2010


Lördagen den 6/3 kör vi Grand Slam i Vättern, mer info om tävlingen finner du på Team gesses blogg.
Mvh
Team Hindsen

fredag 8 januari 2010

Ny fiskeblogg från Värnamo

Nu har det kommit ytterligare en fiskeblogg från Värnamo, trevligt med fler som har samma intresse. Håll ögonen öppna efter Team Åsberg.

Mvh
Team Hindsen

söndag 3 januari 2010

Vättern i kylan

Isigt blev det i kylan
Härligt när solen tittar fram


Körde idag på Vättern i kylan, det gungade bra på morgonen o kylan bet ordentligt i fingrarna. Det var en trög start för oss på morgonen. Vi hade fått rapporter från Team Walles/Team Thelin som körde ihop idag och de hade redan landat ett par godkända laxar, men vi tuffade på och efter ytterligare en timmas körning klev första laxen på, tog inte mer än ytterligare 15 min fören nästa godkända lax högg (härligt). Blev sedan en lång eftermiddag utan några större sensationer en lax + en röding i retur. När vi rev för hemfärd mot hamn högg det en öring även denna var godkänd. så summa sumarum för dagen var två laxar + en öring i båten och två returer.
Vi hade även följe av Team Åsberg som körde sin premier tur på Vättern, de lyckades med att landa en lax på ca 5kg (grattis) plus en röding.
Vi Tackar Team Walles/Team Thelin och Team Åsberg för en trevlig dag på sjön

fredag 1 januari 2010

Scotty vs Cannon Djupriggar

Vi är nu ute efter att köpa nya djupriggar, valet står mellan Cannon Uni troll 10 och Scotty 1091 longarm. Vi skulle gärna vilja ha lite synpunkter på vad ni tycker om dessa riggar (plus o minus). Skriv gärna något under kommentarer.

Mvh
Team Hindsen